Avatar mondesomnis

Conte de Nadal I

Aquell sis de gener, com molts altres nens, en Manel va llevar-se d'hora, just quan el sol començava a encendre el cel net de núvols.
D'un salt va incorporar-se després de comprovar que, efectivament, era el dia de reis. Es va posar les sabatilles i va sortir cap al passadís amb els ulls brillant d'emoció.
No hi havia ningú més despert i totes les portes estaven tancades. Només a través del vidre de la porta del menjador es filtrava la claror del dia que acabava de començar. De puntetes per no despertar a ningú va atravessar el passadís fins a la porta del menjador, la qual va empenyer amb compte perquè no grinyolés.
La escena era espectacular: una muntanya de paquets de totes mides, embolicats amb papers brillants, s'alçava al costat del sofà.
Obrint una mica més la porta va entrar dins el menjador i va acostar-se a la pila de regals. En va agafar un que duia el seu nom i el va aguantar una estona entre mans, mirant-lo des de tots els angles i agitant-lo suaument per si algún soroll li donava una pista sobre el que amagava aquell paper estampat d'estrelles platejades.
Va dubtar un moment i va tornar a deixar el regal allà on era abans.
Al cap de ben bé mitja hora, els avis de'n Manel es van despertar i, en veure que el seu nét ja s'havia despertat van anar al menjador, on se'l van trobar assegut al sofà i mirant per la finestra.
Quan li van preguntar què li passava, el nen va respondre que un company de classe li havia dit que els reis són els pares. En sentir aquesta frase, els avis es van creuar una mirada, preguntant-se que podien dir en aquella situació, però abans que tinguessin temps de dir res, en Manel els va mirar amb ulls tristos i va preguntar "Si són els pares els qui posen els regals, perquè no es queden mai a veure com els obro?"


el 07 January 2010 10 VistasAvatar clarapunkrock

Clarapunkrock el 07/01/2010

"Si són els pares els qui posen els regals, perquè no es queden mai a veure com els obro?"genial, m'ha agradat molt.. :)
i ep, fa molt q no parlem! tot bé?
mondesomnis

Favorito mondesomnis

unknown -
132 Fotos
Lluny,
1 Grupos favoritos »

  • dibuj_arte

    Dibuj_arte

    Este fotolog es para mostrar sólo dibujos, ya sean hechos a mano o por otro modo.
Tag - Brasil
Cargando...